HTML

Mex Sahara

Friss topikok

  • indamain: Sajnáljuk, a keresett fájl nem létezik. Győződjön meg róla, hogy a helyes URL-címet adta meg, és ... (2019.08.16. 23:45) Szerelési kézikönyv - Kincs közkézen
  • container: Sziasztok! Emelkedőkön mennyire lehet használni a Saharát? A váltóval jobb, mint egy sima automat... (2014.11.17. 09:31) Milyen célra jó a Mex Sahara?
  • mexsahara: @rockneverdie: nabassz! A motor nem erdekes, neked jobbulast! (2014.04.13. 18:02) Facebook
  • Juhasz Gyula: aprod.hu/hirdetes/motor-sahara-mex-ID1TJGn.html (2014.03.31. 13:06) Felfigyelnek rá!

Címkék

Csomagtér kiterjesztése

2014.03.22. 10:49 mexsahara

Korábbi, típust nagy vonalakban bemutató posztban megemlékeztem a csomagtérről. 

Egészen pontosan annak hiányáról. Nos, a probléma megoldására első körben a doboz tűnt megoldásnak. Tetszetős, tágas, akár egy laptop befogadására is képes darabok között kutattam, mikor rábukkantam a textil csomagtartókra. Egészen pontosan az üléstáskákra.

Méretben, minőségben, árban hatalmas a szórás. A méret fél literes térfogattól indul. Minőségben a tulajdonképpen vastagabb nejlonszatyortól a vízhatlan szkafanderanyagig mindenmegtalálható a piacon. Az árak ennek megfelelően 2-3.000 Ft-tól 60.000Ft-ig alakulnak. Látva a kínálatot és a puha falú táskákban rejlő lehetőségeket, azonnal eldőlt a kérdés.

Lássuk hát az elvárásokat:
- gyorsan és könnyen legyen felrakható és leszedhető a motorról. (ezzel elkerülhető, hogy lelopják a motorról a kiegészítőket.)
- hordható legyen, ha már levehető. Azaz legyen minimum egy füle, de inkább vállpántja.
- sok zseb
- még több zseb
- beférjen a bukó. (Mennyire szar úgy vinni a bevásárló kosarat, hogy közben még a bukót is kézben kell tartani...!)

Ezek után találkoztam a Moto Detail üléstásájával. Nekem semmi kifogásom a használt holmikkal, így tudtam megszerezni egy szinte makulátlan darabot 6.000Ft-ért. 

Van benne sok zseb, külön zseb telefonnak, belefér a bukóm, 4 csattal 10 másodperc feltenni, 6 pedig levenni. :)
A rögzítés pofonegyszerű. Van egy alátét, amit az ülés alá kell tenni. Miután lezártam az ülést, az ülés alól kilógó csatokat kell csak bekapcsolni és áll, mint Katiba... (És esővédője is van ám! :) Van hozzá egy felragasztható tépőzár is, ezzel nem is foglalkoztam, mert annyira praktikus ez az alátétes megoldás.

Tankoláshoz nem kell levenni. Az üléssel együtt felhajtható. Az ülésre rögzítve marad hely az ülésen bőven. Sőt, kicsit lejjebb csúsztatva a táskát még a derék megtámasztására is alkalmas. 

A motor használhatósága fényéveket javult. Hogy mást ne mondjak, a lábtakaró ezekben az átmeneti időkben bármikor elővehető/elrakható. Ha tárgyalni megyek, alkalmas arra, hogy a vállamra lógassam. 

Röviden: Minden márkatársnak és bármilyen robogósnak ajánlom. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mexsahara.blog.hu/api/trackback/id/tr245872704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása